tag_Miraculics-media-printuri-mari_v2

Nu aveti design-ul sau macheta pentru printurile dorite ?
Nici o problema, le facem noi !

Completati formularul de mai jos, sunati-ne sau trimiteti-ne un email si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Subiectul

Detalii


mail-icon_Miraculics_Media contact@miraculics.eu

phone-icon_Miraculics_Media 0723 488 222

Printurile mari au ca destinatie afisaje pentru indoor sau outdoor – casete luminoase, panouri flexibile, bannere, afişe, decorări auto, imprimări faţă-verso, huse camioane şi materiale textile, incluzând covoare, tapet şi decoruri, blueback, whiteback, autocolant de diverse tipuri, material steag, frontlite, backlite, blockout, material pvc perforat, window graphics.

Productia printurilor de mari dimensiuni se poate face in 2 variante:

Printuri la rezolutie de 720 DPI

Printurile realizate la rezolutia de 720 DPI au ca destinatie atat afisajele pentru outdoor, cat si pentru indoor.

Rezolutia de 720 DPI asigura o calitate extraordinara pentru OUTDOOR (mai mult decat suficienta, in conditiile in care multe printuri se realizeaza la rezolutii de 360DPI).

oudoor_print_Miraculics_Media

Se pot realiza si printuri INDOOR la rezolutia 720 DPI, calitatea fiind una medie (cand vorbim de calitate avem in vedere distanta de la care este privit afisajul – in cazul indoor distanta de vizualizare poate fi sub 1 metru).

Pentru distante de vizualizare a printurilor mai mari de 8-10 metri recomandam printurile realizate la rezolutia de 720 DPI.

Lățimea materialului este de maxim 3,2m, însă în cazul în care se dorește o dimensiune mai mare, materialele listate se lipesc cu o mașină specială, garantând astfel atât un aspect calitativ la îmbinare cât și rezistența foarte ridicată.

Printuri la rezolutie de 1440 DPI

Printurile realizate la rezolutia de 1440 DPI au ca destinatie in general afisajele Indoor.

Rezolutia de 1440 DPI asigura o calitate fotografica listarilor.

Miraculics-Media-Epson_large_Printer_Format

Listarile la aceasta rezolutie sunt recomandate pentru afisajele care au nevoie de o calitate deosebit de mare a printului.

Cerneala folosita pentru listari permite si afisarea in mediul outdoor, fiind rezistenta la UV.

Lățimea materialului este de maxim 1,6 metri, însă în cazul în care se dorește o dimensiune mai mare, materialele listate se lipesc cu o mașină specială, garantând astfel atât un aspect calitativ la îmbinare cât și rezistența foarte ridicată.

Materiale pentru printurile de mari dimensiuni

Frontlit Flex 550

Frontlit-ul de 550 g/mp este un banner obişnuit, de culoare albă, cu transparenţa de până la 10% şi densitatea de 340-620 gr/m2. Se utilizează în construcţiile publicitare cu iluminare frontală (de unde şi provine denumirea sa) sau la panourile publicitare neiluminate, iar principala sa caracteristică este că se întinde foarte bine pe o structură rigidă și că are o rezistență foarte ridicată la intemperii. Se mai numește ocazional și banner sau poliplan.

Finisaje: fante de vânt, întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: panouri publicitare, roll-up banner, etc.

Frontlit Flex 440

Frontlit-ul de 440g/mp este un banner obişnuit de culoare albă, flexibil, mat, compus dintr-o țesătură de poliester și cu transparenţa de până la 10%. Are suprafața de print mai fină decât celelalte materiale din aceeași categorie, rezultând o calitate înaltă a printului.

Se utilizează în construcţiile publicitare cu iluminare frontală (de unde şi provine denumirea sa) sau la panourile publicitare neiluminate, iar principala sa caracteristică este că se întinde foarte bine pe o structură rigidă și că are o rezistență foarte ridicată la intemperii. Se mai numește ocazional și banner sau poliplan.

Finisaje: fante de vânt, întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: panouri publicitare, roll-up banner, etc.

Mesh

Mesh-ul este o plasă PVC pentru imprimare. Este uşoară, «transparentă», rezistentă la rafalele vântului. Se utilizeză pentru masa sa mică şi în calitate de material «semitransparent» .Plasa specială din vinil este armată cu fibră din poliester şi este destinată pentru imprimare în format mare și foarte mare a imaginilor. Se caracterizează printr-o stabilitate mare la razele ultraviolete, la acţiunea chimică sau abrazivă. Face parte din grupa materialelor ce ard greu. Fixarea plasei se poate efectua pe perimetru sau în partea superioară şi inferioară a plasei şi nu are nevoie de sisteme speciale de montare. Proprietatea importantă de rezistență a materialului la rafalele vântului se datorează unei alegeri minuţioase a dimensiunilor găurilor plasei, grosimei fibrelor şi tipului de combinare a lor.

Finisaje: întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: poate fi folosit pe clădiri, stadioane și pentru decorări în teatru şi în studiouri, decorarea stăndurilor mobile şi vitrinelor, mascarea șantierelor în construcție, etc.

Backlit flex

Backlit flex-ul este un material flexibil din pvc cu suprafața albă, mată, care permite o uscare rapidă a printurilor și o excelentă difuzie a luminii. Se deosebește de frontlit prin faptul că acesta se iluminează din spate.

Finisaje: lipire, fante de vânt, întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: panouri publicitare iluminate, casete luminoase, light-box-uri, display-ere iluminate din spate, etc.

Blockout

Blockout-ul – un material din PVC de culoare albă, cu inserție de carbon la mijloc pentru asigurarea opacității și evitarea suprapunerii imaginilor prin transparență. Bannerele blockout sunt bannerele printate dublă-față, des întâlnite pe străzi între stâlpi. Deasemenea bannere blockout se folosesc și pe post de “steag” pe stâlpii de pe marginea drumului. Din acest material, care este foarte rezistent la șocuri mecanice și intemperii, se printează cu precădere bannere stradale imprimate față-verso, însă poate fi folosit cu succes și pentru alte tipuri de afișare, unde este necesară printarea graficii pe ambele fețe.

Finisaje: lipire, fante de vânt, întăritură pe contur, tiv și capse, buzunare (pentru tije sau cordeline).

Aplicații: bannere stradale, steaguri, etc.

Autocolant

Autocolantul este un film din PVC, monomeric și plastifiat, printabil, cu stabilitate dimensională excelentă și foarte rezistent la intemperii, zgâriere și rupere. Suportul pe care se printează este din material plastic cu adeziv pe spate, tratat pentru print, pentru expunere la razele UV. Autocolantul poate fi mat sau lucios, reflectorizant, transparent sau de diverse culori. Poate fi cu adeziv permanent sau removabil.

Finisaje: tăiere la format, tăiere pe contur, tăiere la cutter plotter, laminare mată sau lucioasă.

Aplicații: colantari auto, vitrine, standuri expoziționale, sigle firme, colantari forex, pereți, diverse panouri, obiecte, semnalistică, etc.

Autocolant transparent

Autocolantul transparent este un material plastic autoadeziv care se lipeşte la rece, fără nici un corp exterior cald, printul este rezistent la apă şi la razele UV, este folosit pentru printuri indoor&outdoor. Autocolantul transparent este deseori printat cu imagini “în oglindă” şi utilizat pentru a inscripţiona materiale transparente precum vitrine sau geamurile unei maşini. De asemenea poate fi utilizat şi pentru laminarea unui material sau a adăuga un obiect (o poză, un text special, sigla firmei, etc) unei imagini printate fără a fi nevoie să reprintaţi toată imaginea.

Finisaje: tăiere la format, tăiere pe contur, tăiere la cutter plotter, etc.

Aplicații: colantari vitrine, geamuri, diverse panouri, obiecte, semnalistică, etc.

Windows graphics

Windows graphics-ul se mai numește și One Way Vision. Este un autocolant PVC cu perforaţii, alb-lucioas, având adezivul de culoare neagră, cu grosimea de 140 microni şi suport din hârtie siliconată, cu greutatea de 135g/m2. One Way Vision este folosit pentru imprimări pe termen scurt sau mediu, se aplică pe suprafeţe transparente, plane sau uşor curbate, precum: acril, sticlă, policarbonat, etc. Materialul permite o vizibilitate ridicată dinspre interior către exterior, datorită perforațiilor dese, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exterior către interior. Folia windows graphics se poate aplica numai pe exteriorul geamurilor, nu şi pe interiorul acestora. Principala sa caracteristică este aceea că persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea (se poate astfel utiliza la reclamă pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza şi pentru supraveghere (în magazine, supermarketuri, depozite).

One Way Vision este singurul material agreat de Registrul Auto Român (R.A.R.) pentru decorarea geamurilor mijloacelor de transport în comun, dar nu se pune pe geamurile din faţă sau pe parbriz.

Finisaje: tăiere la format, tăiere pe contur.

Aplicații: colantari vitrine, geamuri, colantari auto, autobuze, supermarketuri, etc.

Hartie whiteback

Hârtia whiteback este o hârtie albă mată, cu spate alb, rezistentă la apă și la radiațiile UV.

Printul outdoor se realizează la 720DPI și calitatea este garantată! Lățimea materialului este de maxim 1,62m. Se poate printa și la 1440DPI (rezolutie de indoor), la aceeași lățime de maxim 1,62m.

Finisaje: tăiere la format.

Aplicații: postere de exterior, displayere, expuneri în cadrul expoziţiilor şi târgurilor, etc.

Hartie blueback

Hârtia blueback este o hârtie mată cu spate albastru, are opacitate mărită, rezistentă la apă, radiații UV. Este ideală pentru panotaj exterior de mari dimensiuni, dar și pentru postere sau alte sisteme de afișaj.

Printul outdoor se realizează la 720DPI și calitatea este garantată! Lățimea materialului este de maxim 1,62m. Se poate printa și la 1440DPI (rezolutie de indoor), la aceeași lățime de maxim 1,62m.

Finisaje: tăiere la format

Aplicații: se folosesc atât în interior, cât și în exterior; pentru decorarea billboard-urilor sau semnalistica de interior sau de exterior.

Hartie satin

Hârtia satin este o hârtie cretată, satinată, care se printează atât pentru printul de indoor, cât si pentru cel outdoor.

Finisaje: tăiere la format

Aplicații: atât pentru interior, cât si pentru exterior, care necesită o perioadă scurtă de viață: prezentări foto, postere indoor, reproduceri foto, semne de interior, diferite promoții, semnalistică de exterior, display-ere, etc.

Panza canvas

Pânza canvas este o țesătură de culoare albă, realizată 100% din bumbac sau dintr-un amestec bumbac-poliester, cu suprafața mată, satinată sau lucioasă. Coatingul de pe suprafața printabilă a canvasului permite printarea la rezoluții mari, obținându-se imagini clare, cu detalii fine și culori vii. Folosit inițial exclusiv ca material pentru realizarea tablourilor de către pictori, pânza canvas este în zilele noastre materialul cel mai des folosit la realizarea decorațiunilor interioare, tablourilor printate, decorurilor de teatru și film. Tipărite pe pânzi canvas, tablourile care imită operele pictorilor celebri sau care pot fi realizate cu orice poză din arhiva personală sunt întinse pe o ramă șasiu din lemn, astfel încât imaginea printată acoperă și marginile tabloului și creează senzația de adâncime și imagine în relief.

Finisaje: tăiere la format.

Aplicații: tablouri, decorare magazine, reproduceri foto, etc.

Backlit film

Backlit filmul este un film poliester transparent, cu un strat mat pe spate, care contribuie la obținerea unui contrast foarte mare și o definiție foarte bună a culorii. Backlit film este folosit in 90% din cazuri pentru personalizarea fețelor casetelor luminoase.

Finisaje: tăiere la format.

Aplicații: casete luminoase, display-ere iluminate din spate, aplicații de interior.

Polipropilena

Polipropilena un produs publicitar secundar cu utilizare în special în promovarea imaginii produsului dumneavoastră prin intermediul sistemelor de afișaj de tip roll-up. Având un grad de opacitate ridicată și o mare stabilitate dimensională, polipropilena ajută la obținerea unor imagini definite prin culori și detalii excepționale. Stabilitatea și rezistența materialului atât ca formă, cât și ca dimensiune, precum și rezistența la acțiunea factorilor mecanici constituie un argument extrem de puternic în fața utilizării hârtiei la roll-up-uri. Printurile pe polipropilena se folosesc în principal în Indoor și se printează pe mașini de indoor.

Finisaje: tăiere la format.

Aplicații: sisteme roll-up sau diferite alte sisteme de afișaj indoor.

Foto tapetul

Foto tapetul este lavabil – rezistent la apa.
Foto tapetul decorativ poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.

Foto tapetul decorativ se preteaza foarte bine pentru urmatoarele aplicatii:

– foto tapet aplicat in camera copiilor
– foto tapet decorat cu design-uri de cluburi, cafenele, restaurante
– foto tapet decorativ pentru magazine mobila sau produse de design interior
– foto tapet printat cu peisaje relaxante pentru living room-uri