Servicii-Creatie-Miraculics-Media

Cateva reguli simple pe care ne bazam

Putem spune ca publicitatea este orice forma de de prezentare sau promovare a unui produs, serviciu sau idee. 

Serviciile de publicitate urmaresc sa orienteze comunicarea in legatura cu un produs, serviciu sau idee catre categoriile de public carora li se adreseaza.

Elementele ce tin de forma de prezentare, cum ar fi marimea, culoarea si ilustratiile, vor avea o influenta puternica atat asupra impactului reclamei, cat si asupra costului acesteia. O rearanjare minora a elementelor in cadrul unei reclame poate imbunatati capacitatea ei de a atrage atentia publicului. Reclamele de mari dimensiuni se bucura de o mai mare atentie din partea publicului, desi nu intotdeauna acest spor de atentie este pe masura diferentei de cost. Inlocuirea ilustratiilor alb-negru cu ilustratii color duce la cresterea eficientei si a costului reclamei. Dozand corespunzator aportul relativ al diferitelor elemente ale reclamei, se poate ajunge la un mod optim de realizare a acesteia. Noile cercetari privitoare la miscarile ochilor subiectilor, cercetari realizate prin mijloace electronice, au demonstrat ca potentialii clienti pot fi dusi prin “interiorul” unei reclame utilizand o amplasare strategica a elementelor dominante ale acesteia.

Cativa cercetatori care au studiat reclamele tiparite au comunicat ca, in acest domeniu, cele mai importante elemente sunt in ordinea importantei, imaginea, titlul si modul de prezentare. Pentru inceput, privitorul observa imaginea si aceasta trebuie sa fie suficient de expresiva pentru a atrage atentia. Apoi, titlul trebuie sa fie capabil sa-l determine pe prezumtivul client sa citeasca si restul reclamei. Insasi forma de prezentare a reclamei trebuie sa fie impecabila. 

Serviciile noastre de creatie

Prin  serviciile de creatie care le oferim, urmarim intotdeauna ca ele sa aiba un impact cat mai mare in realizarea obiectivelor publicitare ale clientilor nostri.

Am oferit si oferim astfel de servicii pentru:

• Design & DTP

• Web design

• Social Media

• Concepte campanii publicitare

• Identitati de corporatie si branding

• Strategii de campanie publicitara

• Consultanta campanii ATL si BTL